Lieve Amsterdam

Hoe richt ik een modern restaurant in?

Geplaatst op

Een restaurant moet het van twee dingen hebben: het eten en drinken en de uitstraling. Zorg er dus voor dat je een goede kok in dienst hebt. Daarnaast is het heel belangrijk dat het interieur van het restaurant op een moderne manier ingericht is. In deze blog gaan we je daarvoor een aantal tips geven. Lees snel verder. Wanneer je klaar bent met deze blog, werp dan ook even een blik in de volgende blogs op onze site. Dan ben je weer helemaal op de hoogte.

Concept verzinnen

Mensen zijn erg gevoelig voor een helder concept. In sommige restaurants ontbreekt het er nog wel eens aan, dan zien we wel een allegaartje van rommeltjes overal, met het idee dat het dan leuk is, maar het stoort eigenlijk alleen maar en ziet er niet zo professioneel uit. Verzin eerder een leuk concept, bijvoorbeeld een jaren ‘60 restaurant. Dan kun je allerlei posters etc. van artiesten uit die tijd en vormgeving uit die jaren in je restaurant zetten. Dan krijg je een beetje een sixties drive-in gevoel. Pas de kaart er ook op aan, zodat alles bij elkaar klopt. Bij een jaren ‘60 restaurant horen natuurlijk milkshakes en hamburgers. Nu denk je misschien: ´hé een jaren ‘60 restaurant is niet modern,´ maar dit valt wel degelijk onder de moderne tijd, want het is een concept waar veel mensen mee aangetrokken kunnen worden. Nostalgie is namelijk een marketingconcept wat bijzonder goed werkt. 

Goed bestek

Een grote ergernis in restaurants is wanneer het bestek niet op orde is of ronduit smerig. Wanneer je bij Van Doorn je horeca bestek bestelt, dan weet je zeker dat het professionele kwaliteit heeft. Want zo’n lekkere steak kun je natuurlijk niet met een broodmes snijden. Wanneer je kijkt naar het jaren ‘60 restaurant, om het nog maar even als voorbeeld aan te halen, dan is het erg leuk om de milkshakes in grote glazen te doen. Dit was in de jaren ‘50 en ‘60 een gangbare manier om een milkshake te serveren. Veel succes met het inrichting van je moderne restaurant.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden