[web] - logo-restaurant-lieve-amsterdam

Belgisch Restaurant Lieve

 Dineren in het centrum van Amsterdam

Welkom bij Restaurant Lieve! Bij ons kunt u al ruim 25 jaar van onze Bourgondische gastvrijheid genieten op de Herengracht in het centrum van Amsterdam. In ons restaurant kunt u op drie manieren dineren onder één dak. Wilt u een avondvullend diner of wilt u alleen een hapje eten? Bij Lieve bent u voor beiden aan het juiste adres!

 

Restaurant Amsterdam in drie sferen

Wij presenteren onze ambachtelijke menukaart daarom ook in drie verschillende sferen: Mams Keukentafel, Belgisch Barok en Madam Champoepel, zodat u gegarandeerd kunt genieten in ons restaurant in Amsterdam!

Bij Mams Keukentafel kunt u voor een leuke prijs een hapje eten. Mams Keukentafel is geen avondvullend programma, maar u kunt toch genieten van drie gangen. Mams Keukentafel is genieten zoals thuis.

Belgisch Barok staat garant voor een Bourgondische avond uit. U deelt drie gangen met uw tafelgenoten. De gerechten zijn in formaat iets aangepast, zodat u meerdere gerechten kunt ervaren per ronde.

Als u liever kiest voor een flamboyante avond, dan kunt u kiezen voor Madam Champoepel. Dit wordt een toffe avond culinair en ordinair genieten van onze verschillende gerechten. Met een knipoog blikken wij vanaf de Herengracht terug op het oude chique d’Anvers. Hier proeft u vier gerechtjes van de kaart.

Wees welkom, proef onze sferen en geniet. Dan genieten wij met u mee. Kies hieronder een van de sferen van ons restaurant in Amsterdam.

vanaf €20,-

vanaf €33,50

vanaf €27,50

Onze kaarten

Mams Keukentafel

Voor een ongedwongen huiselijk diner buiten de deur.

Bekijk de kaart

Belgisch Barok

De ideale sfeer om samen met uw gezelschap veel verschillende gerechten te proeven en te delen.

Bekijk de kaart

Madame Champoepel

Een complete avond uit in een flamboyante en ietwat kitscherige sfeer.

Bekijk de kaart

Bierkaart

Van trappist tot abdij en van Waals tot Vlaams. Iedere streek in België is vertegenwoordigd. Aanrader is ons bierarrangement: een bijpassend speciaalbiertje bij elke gang!

Bekijk de kaart

Wijnen

Wij bieden wijnen uit de hele wereld, van oude tot nieuwe wijnlanden. Een groot gedeelte van onze wijnen is per glas verkrijgbaar. Ook bij de wijnen kunt u ervoor kiezen een bijpassend wijnarrangement te nemen. Verschillende wijnen passeren zo gedurende de avond de revue. 

Bekijk de kaart

Allergiekaart

Voor hen met allergieën of dieetwensen bieden we aangepaste versies van onze menukaart. Zo kunt u bij ons gluten-, noten- of lactosevrij dineren.

Bekijk de kaart
zondag 22 jan

Pop up for a day Get Out Of Your Fatsuit

09:00 €22,50

22 januari 2017 brengen we onze healthy receptjes tot leven in ons GOOYF pop-up for a day bij Restaurant Lieve aan de Herengracht in Amsterdam! Je bent er van harte welkom voor een all day brunch menu.

 

 

Lees verder Geen interesse