Groepsdiner Amsterdam

De ideale plek voor uw groepsdiner in Amsterdam

Lieve is een unieke locatie aan de Herengracht waar u uitstekend kunt dineren met een groep vanaf 8 personen tot maximaal 260 personen. We hebben verschillende opties en mogelijkheden, afhankelijk van de grootte van uw gezelschap.

Hieronder vertellen we meer over de mogelijkheden bij Lieve voor groepen. Nadat u deze informatie heeft bekeken kunt u direct een offerte samenstellen, een optie plaatsen of direct een diner boeken!

 

Stel nu zelf een offerte samen! of vraag meer informatie aan

Groepsinfo

Om uw avond in goede banen te leiden is er een aantal punten die wij van te voren met u willen doornemen:

  • Sfeerkeuze
  • Voorselectie van de menukaart (nvt bij Mams Keukentafel)
  • Groepspakketten
  • Aanvullende informatie (bijv. reden van diner, speeches, eventuele eindtijd)
  • Allergieën, dieetwensen e.d.

Mocht u meer informatie willen over een van deze punten, dan vindt u hieronder meer informatie. Voor overige vragen kunt u telefonisch contact met ons opnemen vanaf 14:00 ’s middags op 020-6249635.

Sfeerkeuze

Wij presenteren onze ambachtelijke menukaart voor groepen in drie verschillende sferen: Mams Keukentafel, Belgisch Barok en Madam Champoepel, zodat u gegarandeerd kunt genieten in ons restaurant in Amsterdam!

Bij Mams Keukentafel kunt u voor een leuke prijs een hapje eten. Mams Keukentafel is geen avondvullend programma, maar u kunt toch genieten van drie gangen. Mams Keukentafel is genieten zoals thuis. Bij Mams Keukentafel is er een drie gangen keuzemenu beschikbaar voor €22,- per persoon.

Houd u er wel rekening mee, wanneer u voor Mams keukentafel kiest, dat we in shifts werken. Bij de eerste shift arriveert u tussen 17.30 en 18.15 uur en kunt u tafelen tot 20.15 uur. Voor de tweede shift arriveert u na 20.30 uur.

Belgisch Barok staat garant voor een Bourgondische avond uit. U deelt drie verschillende gerechten samen met uw tafelgenoten. De gerechten zijn in formaat iets aangepast, zodat u meerdere gerechten kunt ervaren per ronde. Gedurende de avond serveren we drie rondes. Een ronde met koude gerechten, vervolgens warme gerechten en we sluiten af met zoete gerechten. Bij Belgisch Barok bent u niet verbonden aan shifts. Dit menu is €33,50 per persoon.

Als u liever kiest voor een flamboyante avond, dan kunt u kiezen voor Madam Champoepel. Dit wordt een toffe avond genieten van onze verschillende gerechten. Met een knipoog blikken wij vanaf de Herengracht terug op het oude chique d’Anvers. Hier heeft u de keuze uit 3 of 4 gangen van de kaart. Madam Champoepel is beschikbaar vanaf €27,50

 

Voorselectie


Met een gezelschap van boven de 8 personen vragen wij u bij Belgisch Barok en Madam Champoepel om een voorselectie te maken van onze menukaart. Bij Mams Keukentafel is dit niet noodzakelijk. Deze voorselectie printen wij voor u op een menukaart. Op de avond zelf kan bij Madame Champoepel nog een keuze gemaakt worden uit deze verkleinde kaart. Bij Belgisch Barok zullen wij alle gerechten aan u presenteren op de avond zelf en deelt u deze gezamenlijk.

Prijzen & pakketten


Voor groepen hebben we speciale pakketten en prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Of stel uw eigen offerte samen via de offertemodule.

Allergieën en dieetwensen


Zijn er gasten binnen uw groep met dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Bij Lieve hebben we speciale menukaarten voor gluten-, noten- en lactosevrije gerechten.

Aanvullende informatie

Om de avond voor u goed te laten verlopen is het fijn te weten of er zaken zijn waarmee wij rekening dienen te houden. Is er een speciale gelegenheid waar wij aandacht aan kunnen besteden? Heeft u een tijdspanne waarin het diner dient plaats te vinden?

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om (naast contant, Pin, Visa en Mastercard) op rekening bij ons te komen dineren. Wij vragen u op de avond zelf een visitekaartje en legitimatie mee te nemen en de rekening voor vertrek te tekenen. Het is niet mogelijk om apart te betalen bij een gezelschap van 8 personen of meer.

Als u met een groep van 8 personen of meer komt dineren is het van belang onze algemene voorwaarden te bekijken. Deze krijgt u per mail toegestuurd.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de opties bij uw groepsdiner in Amsterdam?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder en vertellen met liefde meer over onze keuken, wijnen en uitgebreide assortiment Belgische bieren.

 

 

Voor meer informatie 

Groepsdiner in het centrum van Amsterdam

*
*

NOG PLANNEN VOOR, TIJDENS OF NA U DINER BIJ LIEVE?

Arendsnest


Bij onze buren kunt een bierproeverij volgen. In het souterrain van het café kunt u een aantal biertjes proeven. Tijdens deze proeverij komt onder andere de geschiedenis van bier en het brouwproces aan bod. Voor prijzen en reserveringen kunt u een kijkje nemen op de site.

Business Events Amsterdam

Via Business Events Amsterdam kuntn u uw zakelijke event completeren. Zij maken uw event voor of na het diner bij Lieve compleet met een programma naar keuze. Neem voor de mogelijkheden een kijkje op de website.

Monster Events

Zoals te verwachten organiseert Monster Events monsterlijke activiteiten in Amsterdam. Ze staan bekend om hun Sloepengame! Het leukste uitje op het water.. Maar bieden daarnaast nog veel meer. Via onze offertemodule kun je de sloepengame boeken voorafgaan aan je diner! Wil je nog meer weten over de activiteiten van Monsterevents? Ga dan hier naar hun website.

Get Events

Via Get Events kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheden om bij Lieve een activiteit te houden voor of na uw diner. Denk hierbij voorbeeld aan een Comedy diner, een PopQuiz diner of Hou van Holland diner.
Deze diners zijn te boeken via onze offertemodule.

Wil je meer weten over Get Events? Ga dan hier naar hun website.