Lieve Amsterdam

Tip: Io games

Geplaatst op

Het spelen van online games is de laatste paar jaar steeds populairder geworden. Zoiets  dat ook met de wereldbekende io games. Denk bijvoorbeeld aan agar.io. Naast deze game zijn er nog veel meer games. Doordat het zo bekend is, is er een goed werkende website gebouwd waar je alle io games kan vinden neem er anders is een kijkje op als je benieuwd bent welke spellen er nog meer te spelen zijn op de io site https://www.iogames.nl/. Het is eigenlijk niet bekend waarom deze games ineens zo populair zijn. Deskundigen zeggen dan ook dat het spelen van deze games je een bepaald stofje krijg in je hersenen. Dit heeft te maken met dopamine. 

Dit is voor veel kinderen een belangrijk gevoel. Het doet namelijk iets in je lichaam. Het activeert dingen waardoor je blij wordt. Het kan zelf zo dusdanig geactiveerd worden dat je het gevoel weer wilt voelen, maar wanneer krijg je het. Je maakt dopamine aan wanneer je een beloning krijgt voor iets wat je hebt gedaan. Dit hoeft dus niet per se door games te zijn. Het gevoel kan zelf zo lekker zijn dat je er aan verslaafd raakt. Dit kan al met een heel simpel voorbeeld. Bijvoorbeeld door het halen van een dagelijks doel, sporten in de morgen of juist iets heel anders zoals sparen van geld. Een bepaald bedrag op je rekening zien waardoor je een lekker gevoel krijgt. Er moet dan ook altijd een beloning tegenover staan. Althans, dat zegt je gevoel. Een beloning kan dan zijn om nieuwe kleding ervan te kopen of iets leuks te doen met je vrienden. 

Voor iedereen beschikbaar

Het is leuk om games te spelen van io. Dit is ook de reden dat het populair is geworden. Veel mensen begonnen te met spelen toen ze voor het eerst zagen op het internet. Het werd hoog aangeschreven en op gegeven moment was het overal terug te vinden op YouTube. Ook is het zo populair geworden omdat er geen leeftijd aan verbonden is. Dit komt omdat het een kindvriendelijk spel is. Daarom zijn er steeds meer mensen die het beginnen te spelen. Ook heb je beloningssystemen die je krijgt bij het dagelijks inloggen van je account. Dit is ook een soort variant van dopamine. Doordat je dan toch inlog ben je al snel geneigd om een potje te spelen. Dit zie je vaak bij spellen op bijvoorbeeld op de playstation of de Xbox. Maar meestal moet je wel betalen voor deze spellen. Het is daarom duurder en ook daarom heb je ook grotere beloningen. Dit zorgt ervoor dat mensen elke dag het spel gaan spelen. En je hebt nog veel meer van deze slimme trucjes. Een maker van een game wilt natuurlijk dat de game zo populair mogelijk wordt. Neem anders is een kijkje op https://www.iogames.nl/.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden