Lieve Amsterdam

Hoe richt je een mediterraanse keuken in?

Geplaatst op

Heb je zin om een mediterraanse keuken in te richten met een aantal slimme ideeën die je heel makkelijk kunt uitvoeren? Lees dan snel verder, want we hebben een aantal voor je op een rij gezet. Ben je al benieuwd? Kijk dan snel verder en doe er je voordeel mee!

Schoteltjes

In de mediterraanse keuken van Zuid-Europese landen vinden we veel kleurrijke zaken die je echt weten te raken, hoe klein ze ook zijn, zoals schaaltjes met bloemen en andere natuurlijke vormen. Felle en vrolijke kleuren maken een schitterende verzameling om blij van te worden.

Natuurlijke materialen

Evenals de vormen en kleuren zijn ook de materialen natuurlijk. Gewoon de grondstoffen die ze in Zuid-Europa naast de deur vinden. Daar doen ze het mee. En dat maakt uiteindelijk een prachtige mediterraanse keuken. Het is niet zo dat je perse mediterraanse spullen op brocantes of rommelmarkten tijdens je vakantie moet kopen. Ook in de meubelboulevard vinden we tal van mediterraanse elementen die we aan onze moderne keuken kunnen toevoegen. Combineer dit dan wel met een paar unieke objecten, om een mooie balans te kunnen maken tussen massaproductie producten en gelimiteerde oplages. Ook een wijnrek kopen en plaatsen is een goed idee, want zo kun je al je wijnen mooi uitstallen.

Wat kun je beter niet doen in een mediterraanse keuken?

Sommige mensen hebben totaal geen smaak als het gaat om het inrichten van een keuken. Dat geeft helemaal niets, want gelukkig hebben zij weer andere talenten. De mensen die wel van de hoed en de rand weten op dit vlak zullen je aanraden om de volgende zaken zeker niet in de keuken met een mediterraanse stijl te zetten:

  • Industrieel design
  • Scandinavische objecten
  • Postmoderne kunst
  • Eigenlijk alles wat een kunstmatigheid over zich heeft

Doe je voordeel met deze tips en creëer je eigen mediterraanse keuken.

Gerelateerde berichten

Een duurzamer nieuw jaar

Heb jij nog geen goede voornemens voor het nieuwe jaar? Misschien vind je het dan wel interessant om je te verdiepen in hoe wij dit jaar samen een...

Lees meer

Over ons

Op onze site lees je tal van inspiratieblogs over Amsterdam. Wil je meer weten over onze hoofdstad? Dan hebben we genoeg leuke verhalen en tips voor je!

Contactgegevens

Via info @ lieve-amsterdam.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden