Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw woning in Amsterdam? Er zijn altijd een aantal aspecten van belang bij het maken van de juiste keuze. Denk daarbij vooral aan de uitstraling en aan het comfort, maar vergeet ook niet te denken aan het modern gemak van een onderhoudsvrije vloer. Wat al deze aspecten betreft, verdient een PU gietvloer de voorkeur boven een epoxy gietvloer. Het verschil is namelijk dat een PU gietvloer in optimaal wooncomfort voorziet vanwege de lichte mate van flexibiliteit die bij een epoxy gietvloer ontbreekt en meer geschikt is voor industrieel gebruik.

PU gietvloer voor uw woning in Amsterdam

Er is een enorme keuze uit moderne en naadloze vloeren voor uw woning in Amsterdam. Een PU gietvloer is daar een voorbeeld van en enorm populair vanwege de combinatie van unieke eigenschappen. Het is een type vloer dat uit meerdere lagen bestaat en waarbij kunsthars in de vorm van polyurethaan met een topcoating garant staat voor warmte, comfort, design en modern schoonmaakgemak. Alle kleuren zijn beschikbaar om in uw woning in Amsterdam een PU gietvloer mee aan te brengen.

Woonbeton: tikkeltje exclusief

Woonbeton is een ander type vloer dan een PU gietvloer en qua uitstraling een tikkeltje exclusief te noemen. Dat heeft alles te maken met de materialen, want het is wat dat betreft te zien als een cementgebonden gietvloer. De uitstraling is indrukwekkend met een robuuste en karaktervolle levendigheid die bij iedereen tot de verbeelding spreekt. Woonbeton is als vloer net zo gemakkelijk in onderhoud als een PU gietvloer en de stijl is aan te passen op het interieur van uw woning in Amsterdam.

Siergrindvloeren: sierlijke eenheid

Siergrindvloeren zijn weer van een andere orde dan een PU gietvloer en woonbeton. Als u deze vloer in uw woning in Amsterdam laat aanbrengen dan tekent u voor een sierlijke eenheid in huis in een kleursamenstelling naar wens.

Pin It on Pinterest